Digital udsædsberegner

Med vores digitale udsædsberegner har du mulighed for at beregne, præcis hvor meget udsæd, du skal bruge, når du skal så dine marker. Beregneren fungerer som et vejledende værktøj – og hvis du har brug for en mere konkret vejledning, der giver dig de mest optimale resultater, er du meget velkommen til at tage direkte kontakt til en af vores planteavlskonsulenter, som kan foretage en endnu mere præcis beregning. 

Udsædsberegner

 

 

 

God
Dårlig

 

Let
Middel
Svær
'
 
75%
80%
85%
90%
95%

 


 

 

 

 

Udsædsberegne

Sådan bruger du vores smarte digitale udsædsberegner

I vores skema ovenfor har du mulighed for at ændre nogle variabler ved at klikke på de forskellige punkter. Det første, du skal gøre, er at vælge, hvilken af dine afgrøder du har behov for at foretage beregningen på. Herefter ændrer skemaet sig, så det passer til den valgte afgrøde. Dernæst vælger du datoen for såningen.

Til hver afgrøde vil der være forskellige parametre, du skal tage stilling til. Det kan blandt andet være jordtype, afgrødens anvendelse, markens omfang mv. Herefter beregner vores udsædsberegner det anslåede resultat ud fra de data, du har valgt. Du har herefter mulighed for at få tilsendt beregningen til din mailadresse ved at trykke på knappen ‘Send resultat’.

Bemærk venligst også, at du kan læse vores planteavlskonsulenters anbefalinger og kommentarer til den valgte beregning under overskriften ‘Kommentarer’. 


Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller ønsker personlig rådgivning

Resultatet, som udsædsberegner kan give dig, er vejledende. Derfor er du naturligvis velkommen til at kontakte en af vores dygtige planteavlskonsulenter direkte for at få vejledning, der tager udgangspunkt i din konkrete situation. 

Du finder oversigten over vores planteavlskonsulenter, der kan hjælpe dig med at optimere dit resultat på siden her.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Du er altid velkommen til at kontakte os nedenfor

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.