Rokkedahl

Nymøllevej 126B

9240 Nibe

Åbent 1. august fra kl. 9-11.

Man parkerer sin bil og går hen til besøgsstalden.

 

Virksomheden Rokkedahl ejes og drives af Mark og Susanne Rokkedahl sammen med medejerne Ulla og Jakob Rokkedahl Poulsen. De driver 1.800 hektar økologisk planteavl og producerer årligt 8 millioner slagtekyllinger, hvoraf 2 millioner er velfærdskyllinger, herunder fritgående og økologiske. Rokkedahl har eget slagteri i samarbejde med Danpo og selskabet Rokkedahl Energi, som leverer løsninger til varme og lys i kyllingestalde. Rokkedahl er et familieejet landbrug, og familien har siden 1963 opdrættet kyllinger med fokus på dyrevelfærd og høj kødkvalitet. I dag er det tredje generation af familien Rokkedahl, der driver landbruget i landsbyen Kølby mellem Nibe og Løgstør. Hvis du finder en danske fritgående eller økologisk kylling i køledisken i et supermarked, så er den fra Rokkedahl, da det er det eneste sted, der slagtes den type kyllinger. Fra og med uge 27 vil du kunne se Rokkedahl-logoet på kyllingepakker fra De Danske Familiegårde, og kig godt efter i Rema1000, som også har pakker med Rokkedahl-logoet på.

 

Oplev i øvrigt i nærheden:

Halkær Mølle Naturcenter https://naturstyrelsen.dk/naturoplevelser/naturguider/halkaer-moelle/

Halkær Mølle er et formidlings-center om egnens natur- og kulturhistorie. I bygningerne er der indrettet naturskole og udstilling. Udstillingerne er altid åbne og omhandler ådalens natur, møllens historie og livet på landet for ca. 100 år siden. Du finder udstillingerne gennem porten i laden ud mod vejen og i møllehuset, hvor vandhjulet igen er i funktion.

Omkring bygningerne til Halkær Mølle ejer Naturstyrelsen et areal på 34 hektar. Her er du selvfølgelig velkommen til at trave en tur f.eks af den markerede sti der fører op til en smuk udsigt over Halkær Ådal.

Eller benyt stedet som udgangspunkt for en cykeltur på cykeltstien Nibe-Haubro. Der findes P-pladser ved møllen. Endelig er der anlagt en fiskesti på ca. 1,4 km langs Halkær Å, hvor der er frit fiskeri

 

Løgstør https://www.visitnordjylland.dk/nordjylland/feriesteder/loegstoer

Løgstør er indbegrebet af muslingeoplevelser og er derfor også kendt som »Muslingebyen Løgstør«. Kunst, smagsoplevelser, Limfjordsmusset og den gamle fiskertradition hylder Limfjordens muslinger.

I byen finder du masser af gamle gader med små huse bygget til 1800-tallets fiskere og sømænd. Gå en tur langs havnen eller nyd området ved Frederik den VII's Kanal, der løber parallelt med Limfjorden.

Du er altid velkommen til at kontakte os nedenfor

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.