Vi finder din kommende medarbejder

I HR og Rekruttering har vi vores egen database med aktuelle cv´er, hvor kandidater uploader deres cv og eventuelle anbefalinger, samt søger de jobs, som vi slår op på via Agri Nords hjemmeside – Farm Jobs, samt Facebook siderne ”Agri Nord Farm Jobs” og ”Agri Nord Jobservice”.

Udover databasen har vi et bredt netværk vi trækker på, for at finde den helt rigtige medarbejder til dig.

Efter ansættelsen hjælper vi gerne med forventningsafstemning, samt de nødvendige dokumenter og opfølgningsbesøg, hvis I ønsker dette.

 

Agri Nords Rekruttering hjælper med:

 • Rekruttering af medhjælpere og elever – fra Danmark og udlandet
   
 • Arbejds- og opholdstilladelse til udenlandske medarbejdere
   
 • Ansættelseskontrakter
   
 • Ny mesterlære: Uddannelsesaftaler og uddannelsesplaner
   
 • Skattekort, årsopgørelse og selvangivelse
   
 • Medarbejdersamtaler og konfliktløsning
   
 • Danskundervisning og erfagrupper

 

Rekrutteringsprocessen

Jobopslag, søgning og interviews

Når vi har snakket med dig om indholdet i jobbet, laver vi et stillingsopslag som slås op i vores egen jobdatabase, på Facebook-sider, på Agri Nords hjemmeside og evt. på Jobnet. 
Samtidig laver vi søgninger i vores interne database og evt. Jobnet, for at finde kandidater til dig.

Vi kontakter kandidaterne for at lave interviews og følger op på eventuelle danske referencer. Hvis kandidaten ikke tidligere har arbejdet i Danmark eller indenfor landbrug, viser vi dem videoklip for at forberede dem på hvilke arbejdsopgaver stillingen kan indebære. Samtidig taler vi med dem om kulturen i Danmark og snakker med dem om deres ønsker og forventninger til jobbet.

Når vi har fundet relevante kandidater til stillingen, sender vi deres CV’er til dig, så du kan vurdere om det skal være din nye medarbejder.

 

Videopræsentation

En kort videopræsentation af stillingen kan give gode resultater, når du søger en erfaren medarbejder. Vi tilbyder derfor at komme ud og optage en video fra gården, hvor du præsenterer stillingen. Du kan også selv optage videoen og sende den til os, hvorefter vi redigerer, klipper og tilføjer undertekster.

Videoen slås op på Facebook med henvisning til stillingsopslaget for at skabe mere opmærksomhed omkring stillingen. Hvis du ikke ønsker at blive optaget eller foretrækker at du som arbejdsgiver er anonym, tilbyder vi at optage en video fra vores kontor, hvor vi præsenterer stillingen for dig. 

 

Priser

Almindelige rekrutteringsopgaver faktureres efter tidsforbrug med en timepris på 1005 kr. ekskl. moms.  Når vi har fundet din nye medarbejder, fakturerer vi et slutbeløb der afhænger af, hvilken type kandidat du har fået. 

Normalt vil en rekruttering koste mellem 5.000-10.000 kr. afhængig af om du søger en uerfaren eller erfaren medarbejder.

For praktikantstillinger fakturerer vi et fast beløb på 6.000 kr. ekskl. moms pr. praktikant og denne pris inkluderer også papirarbejdet vedr. ansøgning om arbejds- og opholdstilladelse. 
 

Du er altid velkommen til at kontakte os nedenfor

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.