Markplan & Gødning til landbrug

Med en mark- og gødningsplan fra Agri Nord får du skabt et værdifuldt overblik over dine arealer, gødningskvoter og efterafgrøder. Vi udarbejder din mark- og gødningsplan for dig og sørger oven i købet for indberetning af gødningsregnskab.
 
Vi tilbyder:

  • Udarbejdelse af mark- og gødningsplan
  • Afstemning af efterafgrøder
  • Indkøbslister for udsæd og handelsgødning
  • Indberetning af gødningsregnskab


Få vejledning fra landets dygtigste planteavlseksperter

En mark- og gødningsplan fra Agri Nord giver dig overblik. Vi laver markkort, beregner gødningskvoter og holder styr på, at der er overensstemmelse mellem dyreenheder, harmoniarealer samt afsætning og modtagelse af dyreenheder. Med hensyn til det tekniske har vi også overblikket over de gældende regler på området og sikrer blandt andet, at kravene til efterafgrøder overholdes.

Faktisk er vi så stolte af vores team af konsulenter, der blandt andet har et uovertruffet niveau af viden om gødning til landbrug, at vi har valgt at kalde det for A-holdet. 

 

Fordelen ved at bruge Agri Nord til at hjælpe med planlægningen 

Ved at bruge Agri Nords planteavlsrådgivning til udarbejdelse af mark- og gødningsplan opnår du kontinuitet i en optimeret og ressourceorienteret arbejdsproces. Når året er omme, udarbejder vi gødningsregnskab og sørger for at indberette det senest d. 31. marts.
 

Få en indkøbsliste med den optimale gødning til dit landbrug

Med markplanen følger en liste over indkøb af udsæd og det tilladte indkøb af handelsgødning. Du får samtidig det nødvendige overblik over afsætning af husdyrgødning.