Hektarstøtte

Det at søge den økonomiske hektarstøtte, som du er berettiget til, kan desværre være en kompliceret proces, der er svær at overskue. Derfor er du velkommen til at lade os bistå med ansøgningsprocessen. Hos Agri Nord er vi ved din side gennem alle juridiske facetter af din landbrugsdrift – det er din sikkerhed for, at der er styr på det hele, så du kan koncentrere dig om de ting, der er vigtigere for dig og dit landbrug.

 

Vi tilbyder dig blandt andet:

 

  • Hjælp til udfyldelsen af ansøgningen om hektarstøtte
  • Indsigt i de gældende krav, der stilles, for at du kan opnå støtten


Hvad er hektarstøtte?

Hektarstøtte er en støtteordning til dig, der har jord, der bruges specifikt til landbrugsproduktion. Har du nogle hektar med naturområder eller lignende, gives der derfor ikke hektarstøtte til disse. Men ejer du et landbrug, hvor du har dyrkede marker, har du mulighed for at ansøge om at få hektarstøtte gennem EU’s aktuelle støtteordning.

 

Hvornår skal der søges hektarstøtte?

Hektarstøtten skal søges én gang om året, og ansøgningsfristen ligger typisk ultimo april. Som erhvervsdrivende landmand er du selv ansvarlig for at søge støtten hvert år. Men hos Agri Nord er vi naturligvis klar til at hjælpe dig sikkert gennem hele processen, mens vi giver dig indsigt i den relevante dokumentation.

 

Hvilke hektarstøttesatser er der?

En ting er at gennemskue, om du som landmand er berettiget til hektarstøtte. En anden er at finde ud af, hvor meget støtte du er berettiget til. Når det gælder hektarstøtte, er der mange skiftende regler, satser og frister, som skal overholdes. Hos Agri Nord kan vi hjælpe dig med indsigt i alle de gældende krav og udarbejdelse af en ansøgning, så du ikke selv skal bruge tid på at gennemskue alle reglerne inden for landbrugsstøtte.


Kontakt os i dag for at få professionel hjælp til at søge hektarstøtte

Har du brug for at bevare overblikket og lade nogle forestå ansøgningsprocessen for dig, sidder vores konsulenter altid klar til at assistere dig i at søge hektarstøtte hos EU. Så ring gerne til os i dag, hvis du har spørgsmål angående støtten eller den service, vi kan tilbyde dig. Hos Agri Nord ser vi nemlig frem til at støtte dig i alle landbrugets essentielle facetter.