Enkeltbetalingsansøgning

Lad Agri Nords planteavlskonsulenter lave din enkeltbetalingsansøgning. Vi kontrollerer, at reglerne er overholdt og sikrer, at alt bliver registreret korrekt.

 

Vi tilbyder

  • Udarbejdelse af enkeltbetalingsansøgning.
  • Kontrol og overdragelse af betalingsrettigheder.
  • Overblik over mulige tilskudsordninger.
  • Afklaring af randzonearealer.

Enkeltbetalingsansøgning skal foregå online, og indberetning såvel som regler er meget indviklede. Det er en god idé at alliere sig med en professionel rådgiver. Agri Nords planteavlskonsulenter sørger for, at der er styr på detaljerne i din ansøgning. Vi undersøger også, om der er relevante tilskudsordninger, som du skal ansøge om.

Vi tegner markkort og overfører data fra gødningsplanen. Vi sørger samtidig for at kontrollere, om der er de nødvendige betalingsrettigheder, og at alle bliver udnyttet. Hvis betalingsrettighederne er udløbet, sørger vi for en ny overdragelse.

Vi har kompetente medarbejdere, der altid er opdaterede på de nyeste love og vejledninger på området og har rutinen i at udarbejde enkeltbetalingsansøgningerne korrekt.

 

Fuldmagt

Da enkeltbetalingsansøgningen foregår online er det nødvendigt, at planteavlskonsulenten har fuldmagt til at ansøge på dine vegne.

 

Hent produktark om Enkeltbetalingsansøgning