Planteavlsrådgivning

Få helhedsorienteret planteavlsrådgivning
fra en planteavlskonsulent fra Agri Nord

 

Agri Nord Planteavl hjælper dig til at træffe de rigtige faglige beslutninger.
Vi rådgiver om forbedring af produktionsresultater og har fokus på at skabe gode rammer for dit daglige arbejde. 

Vi kan blandt andet hjælpe dig med rådgivning om:
 
●    Markplaner 
●    Gødningsplaner 
●    Gødningsregnskab 
●    Sprøjtejournalindberetning 
●    Jordanalyser 
●    Såsæd 
●    Sygdomme og skadedyr 

Desuden tilbyder vi assistance til korttegning og optimering af ansøgning om enkeltbetaling og miljøtilskud. Kontakt os i dag, hvis du har brug for at få en erfaren planteavlskonsulent til at optimere dit landbrug. 


Få den rigtige planteavlsrådgivning på det helt rigtige tidspunkt 

Rådgivning i marken i vækstsæsonen er en meget vigtig måde at sikre de bedste resultater i markbruget. Her er det muligt at modtage individuelle markbesøg med kort interval i vækstsæsonen. Der er også stor interesse for at deltage i en af vores mange planteproduktions-erfagrupper, som typisk består af 5-10 deltagere pr. gruppe. 

Markmøderne planlægges af den tilknyttede planteavlskonsulent, og markmøderne af 2-3 timers varighed foregår på skift hos deltagerne.

I vinterhalvåret afholder vi mange faglige kurser og møder med aktuelle emner, så vores kunder altid er opdateret med den nyeste viden om planteavl. Hvert år udfører vi mange lokale markforsøg, som er en vigtig basis for solid rådgivning på basis af lokale forsøgsresultater.


Hold dig opdateret om planteavlsrådgivning

Vi kan tilbyde løbende information om planteavl i vores produkt ”Plantinform”, som udsendes hele året som brev eller e-mail. Du har også mulighed for at tilmelde dig aktuel information om planteavl via SMS.

Kort sagt; gør vi det enkelt for dig at hente viden og faglig sparring, der kan være med til at udvikle din forretning.