Skatteregnskab for landbrug

Et skatteregnskab skal overholde en lang række detailkrav, som kan være svære at gennemskue. Det gælder ikke mindst for skatteregnskab for landbrug, hvor der er nogle særlige regler, der skal overholdes. Lad Agri Nords skatteeksperter lave din virksomheds skatteregnskab – så kan du koncentrere dig om det arbejde, der giver dig størst personlig værdi og livskvalitet.

Inden for vores specialiserede arbejde med skatteregnskab til landbrug kan vi blandt andet tilbyde dig følgende ydelser:

  • Hjælp til at udfylde en 100 % fejlfri selvangivelse for dig og din eventuelle ægtefælle
  • Korrekt opgørelse af restskat eller overskydende skat
  • Udarbejdelse af strategi for betaling af skatter og afgifter
  • At få din skattebetaling minimeret over en årrække
  • At tilpasse din indkomst, så du får din del af de offentlige ydelser, du har ret til
  • At planlægge ejerskifte i god tid, så det sker fornuftigt i henhold til dit skatteregnskab

Vælger du at få lavet dit skatteregnskab hos os, kan vores regnskabssystem nemt tilpasses dit behov og beregne din og din ægtefælles skat og moms. Vi kan blandt andet også hjælpe med at finde den rette beskatningsform til din virksomhed.
 

Vi giver dig høj kvalitet i vores dybtgående arbejde med dit skatteregnskab 

Som erfarne skatterådgivere garanterer vi, at dit skatteregnskab overholder den til enhver tid gældende lovgivning. Regnskabet indeholder også ledelses- og konsulenterklæringer og er opgjort efter personskatteloven, kapitalafkast- eller virksomhedsskatteordningen.
 
Hvis vi i forvejen bogfører for dig, eller hvis du bruger vores bogføringsprogrammer, kan vi lave dit skatteregnskab til en særligt favorabel pris. Derudover kan vi supplere med en årsrapport, som specielt er velegnet til at give et overblik over de stærke og svage sider i din virksomhed.

Kontakt os i dag for at få eksperterne i skatteregnskab inden for landbrug til at sørge for, at du får størst økonomisk udbytte.