Lad vores økonomiassistenter hjælpe dig i Ø90 online

At drive et godt landbrug kræver dedikation og hårdt arbejde. Det kræver derfor også, at du er i stand til at spørge om den nødvendige assistance, når du har brug for den. I dag har du som landmand naturligvis en grundlæggende forståelse for økonomi og regnskab – men der er også en vis tilbøjelighed til, at din passion som landmænd ligger et helt andet sted i dit arbejde. Og det er naturligvis her, at vi træder ind i billedet.

Gennem et samarbejde, hvor vi i fællesskab har adgang til alt relevant data i Ø90 online, har vi mulighed for at hjælpe dig i en cloudbaseret løsning, uden at du skal gøre noget som helst for at dele dine informationer med os igen og igen. Med en fast kontaktperson fra Agri Nord har du derfor muligheden for at gøre processen for din regnskabsføring så let og gnidningsfri som overhovedet muligt.


Kontakt os, hvis du har brug for økonomisk vejledning online gennem Ø90

Hos Agri Nord er vi altid klar til at hjælpe dig med alt inden for landbrug. Derfor er du naturligvis også velkommen til at kontakte os, hvis du har lyst til at indlede et værdifuldt samarbejde med en stærk sparringspartner inden for regnskab for landbrug. Her kan du altid få lige præcis den hjælp, du har brug for.