Lån til landbrug

Hos Agri Nord har vi mange finansielle rådgivere, der sidder klar til at hjælpe dig med strategi, udarbejdelse af virksomhedskonstruktion, relevante netværk og andet, hvis du søger finansiering af et landbrug eller et nyt projekt relateret til din forretning. Med vores støtte kan du få etableret det nødvendige overblik i forhold til din situation og dine aktuelle og langsigtede ønsker og behov, så du bliver i stand til at træffe de helt rigtige beslutninger på et så stabilt og velinformeret grundlag som muligt.

Der er mange tanker, beslutninger og økonomiske faktorer, der skal spille sammen for at give dig det bedste lån til dit landbrug. For når du er ude at søge finansiering, er det sikkert på grund af, at du har et ønske om at udvikle din virksomhed i en eller anden retning. Med hjælp fra vores økonomiske rådgivere får du ikke blot indsigt i dine lånemuligheder set ud fra et rent finansielt perspektiv – vores rådgivere har alle den nødvendige indsigt, som skal til, når det handler specifikt om landbrug. 

Hermed har vi klart de bedste forudsætninger for at rådgive dig som virksomhedsejer og fagperson, da vi ved, hvad det kræver at konstruere den optimale belåning, samtidig med at vi kortlægger, analyserer og vurderer alle de risici, der ofte er udslagsgivende.


Opnå fuld indsigt og gennemsigtighed, inden du søger lån til landbrug 

Hos Agri Nord sætter vi alt ind på at optimere din økonomi som landmand. Vores unikke viden om finansielle konstruktioner inden for branchen hviler tungt på flere århundreder som en af de førende aktører inden for landbrugsrådgivning. Derfor er der heller ikke nogen problemstillinger eller scenarier, vi ikke har set før. Det giver os mulighed for også at hjælpe med at tilpasse den finansielle sammensætning for din virksomhed. Her får du støtte og vejledning, der tager udgangspunkt i din unikke situation – og som giver dig mulighed for at etablere og optimere en økonomisk sund og velkonsolideret forretning. Vi kan eventuelt også hjælpe dig med kontakten til relevante finansielle samarbejdspartnere. 


Kontakt os, hvis du ønsker en finansiel sparringspartner inden for landbrug

Vi tør godt at love dig, at der ikke findes det område inden for finansielle aspekter ved landbrugsdrift, vi ikke ligger inde med stor viden om. Det gælder naturligvis også lån til landbrug. 

Kontakt os derfor, hvis du ønsker et samarbejde, der giver dig det stærkeste økonomiske fundament, du kan få. Du er velkommen til at ringe til os og høre mere om vores ydelser inden for finansiel rådgivning. Ellers kan du læse mere om nogle af vores specifikke fagområder i menustrukturen til venstre.