Rengskab på den halve tid med InterCount

InterCount har som det eneste økonomiprogram på markedet automatiseret alle processer fra bilagsmodtagelse til betaling og bogføring. Det sker med brug af kunstig intelligens og de nyeste, digitale teknologier.

InterCount hos Agri Nord

 

Hos Agri Nord tilbyder vi InterCount økonomistyringsprogram, et program der gør det nemmere end nogensinde før at styre og få overblik over din virksomheds økonomi.

 

Intercount har lavet denne animationsvideo, som fortæller om økonomistyringsprogrammets mange muligheder. Programmet hjælper dig med at få overskud tidsmæssigt, mentalt og økonomisk, så du kan gøre det, som du virkelig er god til, nemlig at drive dit landbrug. 

 

Klik her

Få overblik

InterCount er et økonomiprogram, der gør det nemmere for dig at styre og få overblik over din virksomheds økonomi.

Alt samlet ét sted 

InterCount samler alle dine økonomifunktioner bag ét login, så du ikke skal logge ind og ud af flere systemer. Samtidig er processerne fra bilagshåndtering over betaling til bogføring fuldt automatiserede, så du får frigivet tid til andre opgaver

Få viden til handling

InterCount giver dig indsigt i dine økonomital i realtid og mulighed for at sammenligne dine tal med resten af branchen. Dermed får du viden til at træffe de beslutninger, der understøtter din virksomheds udvikling bedst.

Skræddersy din løsning 

InterCount er opdelt i 5 moduler, som du frit kan vælge mellem. Dermed kan du skræddersy din løsning ud fra hvilke konkrete behov, du har til bogholderi, økonomistyring og regnskab.