Etableringsrådgivning

Etableringsrådgivning er et eksklusivt tilbud til dig, som er seriøs førstegangskøber. Vi tilbyder uvildig rådgivning i hele processen fra drøm til drift.


Agri Nord skaber nye muligheder og gør dine drømme til virkelighed

Etableringsrådgivning er målrettet dig, der drømmer om et liv som selvstændig landmand. Tilbuddet om etableringsrådgivning er et eksklusivt tilbud til den seriøse førstegangskøber. 

Vi vurderer fra sag til sag, om der kan indgås samarbejde om rådgivningsforløbet. Denne afklaring er gratis og består af et indledende møde.

Vi tilbyder herefter gratis rådgivning i den indledende fase. Du får således 15 timer, som kan bruges valgfrit til hjælp og rådgivning med eksempelvis:

  • Opstilling og gennemgang af CV
  • Definering af ønsker og krav til landbrug samt udvælgelse af den rette bedrift
  • Udarbejdelse af budget og forretningsplan 
  • Udarbejdelse af investeringsoplæg til bank og realkredit
  • Når handlen er på plads, hjælper vi ligeledes med udarbejdelse af skøde samt indhentning af forsikringstilbud
  • Faglig rådgivning om plante, husdyr eller miljø 

Efter den gratis indledende fase fakturerer vi kun 50% i forhold til Agri Nords standardpriser på konsulentopgaver for de efterfølgende 35 timer. Etableres din virksomhed, faktureres de resterende 50% på etableringstidspunktet. Hvis du efter fase 3 bliver nødt til at opgive drømmen om etablering, beholder du rabatten på 50%.

N.B.: Tilbuddet gælder kun ved et aftalt etableringsforløb.


Få sparring i verdensklasse om etablering af landbrug

Med Agri Nord som sparringspartner har du en af de største videnscentre inden for landbrug med på holdet. Vores dybe indsigt i branchen og de nye muligheder for blandt andet finansiering, selskabskonstruktion og alternative ejerformer er din garanti for at træffe de helt rigtige beslutninger i etableringsprocessen. Hermed kan vi også hjælpe dig med at at afklare dine egne kompetencer og muligheder, så du får de bedste forudsætninger for at opnå dine personlige mål som landmand.

Kontakt os i dag for at høre mere om vores unikke etableringstilbud – vi ser frem til at hjælpe dig godt på vej.