AgroMarkets

AgroMarkets er Danmarks førende på markedsanalyser og –kommentarer. Bag AgroMarkets a/s står en række erfarne og uvildige analytikere, der dagligt følger råvaremarkedet såvel som de finansielle markeder. Vi kender alle sammen de store prisudsving, som råvarer tager henover et år. Det er et ekstremt svært marked at navigere i, og det kan AgroMarkets hjælpe dig sikkert igennem.

AgroMarkets askiller sig fra andre ved, at anbefalingerne bliver meget ”hands-on”. Ved anbefalinger om fx at dække sig af på soja, sendes der en SMS til dig med konkrete anbefalinger om afdækningen. Dertil kommer, at der altid står en eller flere leverandører bag anbefalingen, så du rent praktisk også henvises til et sted at handle.


Agri Nord og AgroMarkets

Agri Nord er både medejer af AgroMarkets a/s og leverandør af råvareanalyser på gødning, planteværn og såsæd.

Agri Nord bruger AgroMarkets som fundament for vores rådgivning om store finansielle beslutninger eller i rådgivningen omkring store handler ved blandt andet indkøb af råvarer eller salg af afgrøder.


Bliv medlem af vores handelserfagruppe

Vi har en meget velfungerende handelserfagruppe, hvor vi tre gange om året får AgroMarkets dygtige analytikere til at gennemgå de finansielle markeder og råvaremarkederne. Gruppen er åben for alle, og du er meget velkommen i gruppen. Tilmeld dig gruppen hos Christian Quist-Bak på mail chq@agrinord.dk

 

Kommende møder 

Skriv allerede nu de kommende møder i kalenderen. Næste møde er den 2. juni 2022 kl. 12:30 – 14:30, og efterårsmødet er den 10. november 2022 kl.12:30 – 14:30. Er du til råvarestrategier?

Vi tilbyder desuden også vores rådgivning på forskellige niveauer, hvor toppen af kransekagen er en råvarestrategi, hvor alle bedriftens køb og salg sættes i system og styres ud fra AgroMarkets anbefalinger. Prisen på en råvarestrategi varierer, alt afhængig af omfanget. Kontakt Christian Quist-Bak på 9635 1262.