Økologirådgivning - Rådgivning til økologer

Agri Nord Økologi tilbyder økologirådgivning til landmænd som allerede er økologer - og dem som overvejer at blive det. Agri Nord Økologi sikrer den nødvendige sparring og en rådgivning, som altid er fagligt opdateret. Vi har eksperterne på både planteavl, kvæg, svin, miljø, økonomiregler og projektarbejde. 


Det økologiske valg

Salget af økologiske varer i Danmark, Europa og resten af verden er igennem de sidste mange år steget kraftigt. Priserne for økologiske afgrøder og dyr er højere end tilsvarende konventionelle. De økologiske høstudbytter nærmer sig nu de konventionelle, og økologisk drift opfylder de stigende miljøkrav til landbruget. Der er altså mange fordele ved økologisk planteavl.

Samtidig ved vi også, at det kan være en stor beslutning at omlægge til økologi eller starte som økologisk planteavler. Derfor har Agri Nord oprustet på økologiområdet og er klar til at rådgive om dine muligheder og de konsekvenser, økologisk produktion kan have for dig. 

Vores Økologiteam har mange års erfaring inden for økologisk planteavl, og vi giver dig mulighed for at trække på en samarbejdspartner med et meget stort kendskab til alle gældende regler på området.
 

Rådgivning i marken

I vækstsæsonen har vi afgræsningsskoler og erfagrupper. Som noget nyt har vi også erfagrupper for de nye omlæggere. Vi er altid åbne for nye idéer til erfagrupper.

 

Projektmidler og tilskudsmuligheder

Agri Nord Økologi rådgiver landmænd om de muligheder, der findes for tilskud og projektmidler målrettet økologer.