Miljøvurdering inden ejendoms- og jordkøb

Undgå at købe katten i sækken!

Før du investerer i en ejendom, hvor du ønsker at etablere, udvide eller ændre husdyrproduktionen er det en rigtig god ide at tale med din natur- og miljøkonsulent om en miljøvurdering.

Der kan være begrænsninger i forhold til de planer du har for den pågældende ejendom. Har du brugt et millionbeløb på en ejendom eller noget jord, der slet ikke kan anvendes til det du havde planlagt, er en stor del af investeringen gået tabt. Derfor – ring inden du køber og få en miljøvurdering!

For selve produktionsanlægget kan det være afstanden til naboer eller naturområder, der gør en ønsket udvidelse umulig eller meget omkostningstung. Jorden kan få restriktioner i forhold til nitrat, fosfor, grundvand og naturbeskyttelseslovgivningen.

Vi tjekker din ejendom og jordtilliggende for en lang række vigtige forhold og vurderer mulighederne for at gennemføre din plan. Alt sammen noget der spiller ind på værdisætningen og planen for den nye ejendom.

 

Spar penge

Undgå derfor at spilde penge ved at tage en snak om strategi, evt. kombineret med en miljø-SWOT, med din natur og miljørådgiver og få en grundig miljøvurdering før ejendomskøbet.

Den vurdering du får, kan ikke kun medføre store besparelser, den kan også forhindre mange ærgrelser. Det kan spare dig både tid og penge. Miljøregulering er ikke noget som landbruget kan vende ryggen til. Det er en udfordring som skal håndteres, inden der investeres.

I Agri Nord Miljø er vi klar til hurtigt at hjælpe dig. Kontakt os og få et sikkert grundlag for dine fremtidige investeringer.