Miljøgodkendelse

Ønsker du at etablere, udvide eller ændre din husdyrproduktion så hjælper Agri Nord Miljø dig gennem papirjunglen med en helhedsorienteret miljørådgivning, så du får præcis den miljøgodkendelse som passer til din bedrift.

 

Løsninger der passer dig

I dag er der mange forhold – husdyr, markdrift, økonomi, jura og miljø – som skal gå op i en højere enhed, når en ejendom skal have en miljøgodkendelse. Du vil opleve at Agri Nords miljøkonsulenter spørger ind til dine ønsker og behov.

Vi inddrager også dine øvrige rådgivere omkring din bedrift. Det betyder, at du får en fremtidssikret miljøgodkendelse, der passer dig, dine medarbejdere og dine dyr.

 

Strategi

Med den rette strategi kan du sætte fokus på dine mål. Du får afdækket styrker og svagheder i forhold til bedriftens fremtidige udvikling. Det sikrer, at din udvidelse af husdyrproduktionen sker som led i en større plan. Dine rådgivere hos Agri Nord Miljø slipper ikke tøjlerne, når miljøgodkendelsen er i hus. Vi arbejder videre hen imod at du når dine mål.

 

Kendskab til lokale forhold

Når du sammen med Agri Nord Miljø søger om at udvide husdyrproduktionen, samarbejder vi med de lokale myndigheder, hvor vi fokuserer på fortsat at være en troværdig og kompetent samarbejdspartner. Vi fører løbende dialog med myndigheder, politikere og interesseorganisationer for at sikre, at miljøkravene i din miljøgodkendelse baseres på et fagligt velfunderet grundlag.

 

Styr på regeljunglen

Vi styrer din sag gennem paragraffer og politiske dagsordner. Du får en personlig miljømappe fra Agri Nord Miljø, hvor du, dine medarbejdere og dine rådgivere hurtigt kan få overblik over vilkår og krav i miljøgodkendelsen.