Visma Logbuy

Få gode rabatter til dig og dine medarbejdere med Visma Logbuy

Agri Nord har gennem Dataløn indgået en fordelagtig aftale om rabatter via Visma Logbuy, og det kan du og dine medarbejdere nu få glæde af.

Aftalen administreres sammen med lønnen og med et enkelt klik kan vi som lønadministrator tilmelde dig, en eller flere af dine medarbejdere og I kan komme i gang med at spare penge både i fysiske butikker og netbutikker over hele landet.

Det koster dig, som arbejdsgiver, fra 100 kr./md (samlet pris for op til 10 ansatte) at få adgang til de mere end 2800 rabataftaler. Det er billig medarbejder-pleje og fastholdelse.

Normalt er det kun de største virksomheder med mere end 100 medarbejdere, som kan købe adgang til attraktive rabatter via Visma LogBuy. Men fordi du laver løn hos os, har vi sørget for, at du og dine medarbejdere kan blive en del af dette fællesskab til en fordelagtig pris. Så kan I få adgang til spændende rabatter over hele landet.

NYHED: Prøv Visma Logbuy gratis i en måned!

For bare 100 kr. om måneden kan du tilbyde op til 10 medarbejdere gode rabatter gennem Visma Logbuy, hvis du er kunde hos Agri Nord Løn. Visma Logbuy er et medarbejdergode, som kan være en rigtig god måde at fastholde og tiltrække arbejdskraft på. 

Vil du gerne prøve at se, hvad Visma Logbuy kan tilbyde af rabatter på rejser, benzin og dagligvarer og meget andet, kan du nu prøve tjenesten i en måned gratis. 

Der er mange penge at spare med Visma LogBuy

Både som familie og som enkelt person. I langt de fleste tilfælde skal du, for at få rabatten, blot vise dit Visma LogBuy-kort hos lokalforretningen, via mobilappen, via direkte link eller indtaste en rabatkode ved online køb. Nemt og enkelt.