KlarLøn er nemt og sikkert

Med KlarLøn kan man med få klik indberette løn i overensstemmelse med de nye GDPR-regler.

Det skal være nemt og hurtigt at indberette løn. Det mener Ninna Nikoline Andersen, der til daglig driver landbruget Sdr. Solbæk Svinefarm ved Sæby sammen med sin mand Finn Nielsen.

Derfor var hun glad, da Agri Nord introducerede hende til KlarLøn. Et værktøj til at indberette alle løndata samme sted.

- Jeg har brugt KlarLøn, siden Agri Nord gik over til det system, og jeg synes, det er blevet meget nemmere at lave løn, siger Ninna Nikoline Andersen.

 

Det hele er samlet

Før i tiden var Ninna vant til at lave lappeløsninger, når hun skulle indberette løn for sine medarbejdere.

- Der havde jeg lavet mit eget system for at gøre indberetningen mere overskuelig, siger hun.

I KlarLøn har hun alle medarbejdere samlet ét sted, så hun nemt kan indtaste lønoplysningerne og sende dem til sin lønrådgiver.

- Det nemme er, at der er lavet et fast skema, man kan udfylde løn i. Der er lavet en rubrik til hver medarbejder, så man altid har et overblik, siger Ninna Nikoline Andersen.

 

Kører automatisk

Når Ninna indberetter løn, foregår det hele næsten automatisk.

- Når først man har fået sine medarbejdere oprettet i det faste skema, så kører lønnen automatisk. Ved månedslønnede medarbejdere er det kun deres ferie, feriefridage og sygdom, vi skal indberette manuelt, siger Ninna Nikoline Andersen.

Det er ikke kun lønnen, der kører automatisk. Hun får også et automatisk overblik over de ansattes status.

- I KlarLøn kan jeg hele tiden holde mig opdateret på, om der er ansatte, der har fratrådt sin stilling, og det foregår også automatisk, siger hun.

 

Overholder persondataloven

KlarLøn er også et sikkert system, ikke bare fordi alle løndata indberettes det samme sted med dokumentation, men også fordi det lever op til loven om persondata.

- Jeg slipper for at skulle forholde mig til persondataloven, fordi jeg ikke længere har mapper med information til at ligge. Det hele er inde i systemet, siger Ninna.

 

Alle kan være med

Selvom man ikke er ferm med en computer, kan man sagtens lave klarløn. Det har Ninna erfaret fra egen hånd.

- Jeg kan have det svært med at skulle sætte mig ind i nye systemer, men når først man lige har fået KlarLøn lært, så kører det meget nemmere end alt andet, siger hun.

 

 

Sådan bruger du Klarløn

Ved at bruge KlarLøn sørger Agri Nords lønservice for, at landmænd indberetter løn optimalt, så de sparer både tid og penge.

Med værktøjet KlarLøn kan man på en nem og sikker måde aflevere sine lønoplysninger til Agri Nord. Man opretter en bruger, og herefter kan brugeren til enhver tid logge på portalen med få klik via www.agrinord.dk.

- Fra portalen får man en god oversigt over sine ansatte, og man kan trygt indtaste lønoplysninger og sende dem til os, siger teamleder for Agri Nords lønservice, Lone Albæk Simonsen.

Opdager man, at man mangler nogle oplysninger, kan man gemme det, man har indtastet som en kladde og vente med at sende oplysningerne afsted. Det er også muligt at skrive kommentarer i et kommentarfelt, hvor man kan give Agri Nord ekstra oplysninger om ferie, sygdom eller andet relevant. På den måde sørger man for altid at lave den korrekte lønindberetning.

 - I KlarLøn får man desuden adgang til sit e-arkiv. Her kan man se alle sine lønsedler og bogføringsbilag samlet, og man har dem altid lige ved hånden, siger Lone Albæk Simonsen.

E-arkivet giver et nemt og overskueligt overblik over alle lønsedler og lønbilag.

Det er gratis at oprette og bruge Klarløn.

 

Vil du vide mere om KlarLøn?
Kontakt Lone Albæk Simonsen på telefon 9635 1300