Vi finder din kommende medarbejder

Rekruttering til landbrug: Vi finder din kommende medarbejder

Du kan vælge at bruge Agri Nord, når du skal finde din kommende medarbejder. I vores HR- og rekrutteringsafdeling har vi vores egen database med aktuelle CV’er på personer, der søger job i landbruget. Her kan kandidater uploade deres CV og eventuelle anbefalinger, ligesom de har mulighed for at søge de jobs, som vi slår op via vores hjemmeside samt Facebooksiderne ”Agri Nord Farm Jobs” og ”Agri Nord Jobservice”.

Udover ovenstående database har vi et bredt netværk, som vi gerne trækker på for at finde den helt rigtige medarbejder til dig.

Når du har udvalgt relevante emner til at varetage jobbet som landbrugsmedarbejder hos dig, hjælper vi gerne med forventningsafstemning samt de nødvendige dokumenter og opfølgningsbesøg, hvis du skulle ønske dette.

Agri Nords rekruttering hjælper dig med:

 • Rekruttering af medhjælpere og elever – fra Danmark og udlandet
 • Arbejds- og opholdstilladelse til udenlandske medarbejdere
 • Ansættelseskontrakter
 • Ny mesterlære: uddannelsesaftaler og uddannelsesplaner
 • Skattekort, årsopgørelse og selvangivelse
 • Medarbejdersamtaler og konfliktløsning
 • Danskundervisning og erfagrupper

 

Rekrutteringsprocessen

Med Agri Nords hjælp til rekruttering står vi for alt det praktiske omkring opslag af stilling, indhentning af kandidater, foretagelse af jobinterviews m.m. Det gør det nemt for dig, og du kan i stedet koncentrere dig om andre ting ifm. med landbrugsdrift. Læs med herunder og bliv klogere på, hvordan vores rekrutteringsproces forløber.

 

Jobopslag, søgning og interviews

Når vi har talt med dig om indholdet i jobbet, udarbejder vi et stillingsopslag, som slås op i vores egen jobdatabase, på de tidligere nævnte Facebooksider, på Agri Nords hjemmeside og evt. på Jobnet. Samtidig foretager vi søgninger i vores interne database med kandidater for at finde kandidater til dig.

Vi kontakter kandidaterne for at lave interviews og følger op på eventuelle danske referencer fra tidligere jobs. Hvis kandidaten ikke tidligere har arbejdet i Danmark eller indenfor landbrug, viser vi dem et videoklip for at forberede dem på, hvilke arbejdsopgaver stillingen kan indebære. Samtidig taler vi med dem om kulturen i Danmark og får klarlagt deres ønsker og forventninger til jobbet.

Når vi har fundet relevante kandidater til stillingen, sender vi deres CV’er til dig, så du kan vurdere, om en af disse personer skal være din nye medarbejder.

 

Videopræsentation

En kort videopræsentation af stillingen kan give gode resultater, når du søger en erfaren medarbejder til dit landbrug. Vi tilbyder derfor at komme ud og optage en video fra gården, hvor du præsenterer den konkrete stilling. Du kan også selv optage videoen og sende den til os, hvorefter vi redigerer, klipper og tilføjer undertekster.

Videoen slås op på Agri Nords Facebookside med henvisning til stillingsopslaget for at skabe mere opmærksomhed omkring stillingen. Hvis du ikke ønsker at blive optaget eller foretrækker, at du som arbejdsgiver er anonym, tilbyder vi at optage en video fra vores kontor, hvor vi præsenterer stillingen for dig.

 

Priser

Prisen for hjælp til rekruttering gennem Agri Nord afhænger af den profil, I søger. De vejledende minimumspriser er som følger:

 • Uerfaren medarbejder: 6.000 kr. ekskl. moms
 • Erfaren medarbejder: 8.500 kr. ekskl. moms
 • Driftsleder: en månedsløn

Uanset profil og type af medarbejder, som vi skal hjælpe med rekruttering af, gælder det, at 3.000 kr. af det samlede beløb faktureres ved opstart af rekrutteringen.

 

Rekruttering af praktikant

I Agri Nord HR & Rekruttering kan vi hjælpe med at finde jeres næste praktikant. Vores tilbud inkluderer:

 • Jobopslag
 • Kontakt til agenter
 • Interviews og kandidatvurdering
 • Ansættelseskontrakt
 • Arbejds- og opholdstilladelse (PR1)
 • Skattekort

Den samlede pris for rekruttering af praktikant er 7.500 kr. ekskl. moms (plus gebyr til SIRI).

Vi hjælper også gerne med at opsætte en boligkontrakt, såfremt du skulle ønske dette.

 

Kontakt os

Skal vi hjælpe dig med rekruttering af en medarbejder eller en praktikant til dit landbrug? Vi har stor erfaring på området og ved, hvad der skal til for at facilitere et godt og holdbart match mellem dig som arbejdsgiver og en kommende medarbejder. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte teamleder for HR & Rekruttering Vittus Bernlow på tlf.: 9635 1310 eller vib@agrinord.dk.