Fremtidens landbrug

Landbruget er et erhverv, der er i konstant udvikling. Og har du lyst til at optimere dit udbytte og sørge for, at jorden bliver efterladt med de samme ressourcer, som var til rådighed, da du startede i faget, kræver det, at du har adgang til den seneste nye viden på området. Danmark er ét af de lande, hvor der forskes mest indgående i områder, der har direkte med landbrugsdriften at gøre. Og det er blandt andet denne viden, du får adgang til, når du indleder et samarbejde med vores konsulenter i Agri Nord.

For den fortsatte succes kræver, at du ser fremad. Fremad mod nye muligheder og potentielle udfordringer. Analyserer grundlaget for at skabe mest mulig værdi sammenholdt med din egen vision og tilrettelægger din indsats herefter. Det er det, vi er i stand til at hjælpe dig med. Vi hjælper dig med at indsamle, analysere og forstå det essentielle data, der gør dig gearet til at få det bedste ud af fremtidens landbrug. Herefter hjælper vi dig naturligvis også med at lave en håndgribelig plan, som giver dig de bedste forudsætninger for en god sæson.

Læs mere om, hvordan vi hver dag arbejder fokuseret på at skabe de bedste forudsætninger for fremtidens landbrug i Agri Nord – og kontakt os endelig for at høre mere om, hvordan vi også kan ruste dig og dit landbrug til en endnu bedre fremtid.

Find en konsulent her


Et væld af kompetencer baseret på højaktuel viden

Agri Nord er bygget på flere hundrede års historie som videnscenter for de danske landmænd. Og i dag er vi stadig blandt de førende konsulenter inden for faget. Der er derfor ikke en disciplin inden for landbruget, vi ikke kan hjælpe dig med. Vores landbrugskonsulenter har specialer, der dækker essentielle arbejdsområder som for eksempel:

  • Økologirådgivning – herunder økologisk omlægningstjek, projektstøtte, hvidkløvertest og før høst-besøg
  • Håndtering af økonomi – herunder strategi, lønsystemer, Ø90, regnskab, hektarstøtte og finansiering 
  • Indsamling af jordbundsprøver samt analyse af jordens næringsmæssige sammensætning, kemitjek, mark- og gødningsplaner og sprøjtesyn

Med andre ord; er der noget som helst, du er i tvivl om, er Agri Nord en fagligt velfunderet organisation med det højeste niveau af erfaring og ekspertiser inden for alle delområder af landbrug. Derfor er du velkommen til at kontakte os med det samme, hvis du vil have udbytte af vores anerkendte specialer.

Se oversigten over vores konsulenter på medarbejdersiden eller klik på menupunktet “Rådgivning” øverst på siden for at få overblik over vores forskellige kompetencer. 


Bæredygtigt landbrug og grøn omstilling

Vores evne til at omstille vores erhverv til at stemme overens med de ressourcer, der er tilgængelige for os fra naturens side, er noget af det, som kommer til at indtage en helt central placering i fremtidens landbrug. Desuden er økologiske landbrugsvarer også noget af det, der i høj grad bliver efterspurgt mere og mere fra de bevidste danske forbrugere. Og så længe der er efterspørgsel efter mere bæredygtige produkter, bør vi som landmænd naturligvis også imødekomme efterspørgslen i det omfang, det er muligt.

Derfor er alle vores konsulenter i Agri Nord også helt fremme i feltet, når det drejer sig om de grønne strømninger, som lige nu vinder mere og mere indpas – ikke bare herhjemme i Danmark, men i hele det producerende og forbrugende verdenssamfund. Og hvis vi skal tegne et billede af fremtidens landbrug, vil den mest markante forskel på, hvordan det ser ud, og hvordan landbruget ser ud i vores samtid, ligge i prioriteringen af de mange bæredygtige tiltag, der er relevante for vores erhverv.  

A-holdet – der er det meget sigende navn på vores specialiserede team af konsulenter – kan blandt andet hjælpe dig med faglig sparring om og rådgivning indenfor landbrug. Det gælder for hele paletten af økonomi, planteavl, økologi, klima/natur og miljø samt kvæg og svin. 


Bliv en del af fremtidens fællesskab gennem Agri Nord

Er du en af dem, der ønsker at tænke i de nye baner og være på forkant med udviklingen inden for landbrugssektoren? Så bringer vi dig gerne i forbindelse med andre landmænd, der har samme visioner om at følge med landbrugets hastige udvikling som dig. 


Kontakt vores konsulenter og bliv gearet til fremtidens landbrug

Dit landbrug og din jord er unik. Og derfor kræver det også en god og personlig dialog samt et fokus på dit udgangspunkt, dine rammer og dine drømme at udarbejde den plan, der giver størst værdi for dig. Det gælder uanset hvilke facetter af landbrugsdriften, du godt kunne bruge en hjælpende hånd til. Her er vi altid klar til at indgå i en menneskelig og konstruktiv dialog med dig, som søger mod at skabe et værdifuldt udbytte. 

På vores medarbejderside kan du finde en konsulent med lige netop det fagområde, du skal bruge vejledning eller søger rådgivning til. Drejer din henvendelse sig om noget, der ikke lige passer ind i de definerede områder, er du naturligvis meget velkommen til at ringe til vores hovednummer på 9635 1111. Så sørger vi for, at du bliver stillet om til den medarbejder, der har de bedste forudsætninger for at hjælpe dig.

Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt på vej til et bæredygtigt og fremtidssikret landbrug.