Hvad kan vi hjælpe dig med?

Dansk landsbrugsrådgivning, når det er bedst

Hos Agri Nord er vi et kompetent videnscenter med mange specialer inden for landbrug. Det betyder, at vi er i stand til at give dig relevant rådgivning i alle landbrugets mange facetter. For med en branche, som er i konstant bevægelse – både med hensyn til skiftende krav og den teknologiske udvikling – er det vigtigt at alliere dig med nogle skarpe rådgivere, hvis du gerne vil vide dig sikker på, at din forretning udvikler sig i den ønskede retning. Det er også en af de vigtige nøgler til din egen personlige arbejdsglæde som landmand.

 

Vi dækker hele spektret af landbrugsrådgivning med det højeste niveau af ekspertise

Med et hold som Agri Nord i ryggen er du sikret den bedste hjælp, du kan få. Det gælder for alt – herunder juridisk landbrugsrådgivning, rådgivning om planter og dyr, byggeri, økonomi, HR og rekruttering og økologi mv. Alene ud fra den oversigt, som du kan se her på siden, er det temmelig tydeligt, at det at drive et moderne landbrug er en disciplin, som kræver viden om mange forskellige fagområder. Og samtidig er det en disciplin, der fordrer passion for landbruget og et personligt drive. Vi oplever heldigvis, at mange af de landmænd, vi rådgiver i vores daglige arbejde, netop finder sikkerheden og trygheden gennem vores ekspertise, der sikrer, at passionen kan få lov til at få frit spil.      

Vær på forkant med fremtiden

Selvom vi er et specialisthus med mere end 175 års historie med rådgivning og vidensdeling mellem aktører i landbrugssektoren, har vi altid blikket rettet mod fremtidens muligheder og udfordringer. Med udgangspunkt i branchens tendenser har vi samlet et mangefacetteret hold, der er konstrueret med udgangspunkt i, at vi skal kunne hjælpe dig præcis der, hvor du har behov for hjælp. 

Så tag et kig på listen over vores kompetencer i rådgivning til landbrug her eller kontakt os, hvis du ønsker en personlig dialog om vores ydelser. Du har mulighed for søge efter medarbejdere med specifikke kompetencer inde på vores medarbejderside. Ellers er du også velkommen til at kontakte os telefonisk via vores nummer til den Agri Nord-afdeling, der ligger tættest på dig – så sørger vi naturligvis for at sætte dig i forbindelse med den helt rette landsbrugsrådgiver så hurtigt som muligt.

Vi glæder os til at hjælpe dig fremad.