Helhedsorienteret rådgivning

Agri Nord Planteavl hjælper dig til at træffe de rigtige faglige beslutninger.

Vi rådgiver omkring forbedring af produktionsresultater og har fokus på at skabe gode rammer for dit daglige arbejde. Vi hjælper bl.a. med markplaner, gødningsplaner, gødningsregnskab, sprøjtejournalindberetning, jordanalyser, såsæd, sygdomme og skadedyr. Desuden korttegning og optimering af ansøgning om enkeltbetaling og miljøtilskud.

Rådgivning i marken i vækstsæsonen er en meget vigtig måde at sikre de bedste resultater i markbruget. Her det muligt at modtage individuelle markbesøg med kort interval i vækstsæsonen. Der er også stor interesse for, at deltage i en af vore mange planteproduktions-erfagrupper, som typisk består af 5-10 deltagere pr. gruppe. Markmøderne planlægges af den tilknyttede planteavlskonsulent og markmøderne af 2-3 timers varighed forgår på skift hos deltagerne.

I vinterhalvåret afholder vi mange faglige kurser og møder med aktuelle emner, så vores kunder altid er opdateret med den nyeste viden om planteavl. Hvert år udfører vi mange lokale markforsøg, som er en vigtig basis for solid rådgivning på basis af lokale forsøgsresultater.

Vi kan tilbyde løbende information om planteavl i vores produkt ”Plantinform” som udsendes hele året som brev eller e-mail. Du har også mulighed for at tilmelde dig aktuel information om planteavl via SMS.

Kort sagt vi gør det enkelt for dig, at hente viden og faglig sparring der kan være med til at udvikle din forretning.

 

Det økologiske valg

Salget af økologiske varer i Danmark, Europa og resten af verden er igennem de sidste mange år steget kraftigt. Priserne for økologiske afgrøder og dyr er højere end tilsvarende konventionelle. De økologiske høstudbytter nærmer sig nu de konventionelle, og økologisk drift opfylder de stigende miljøkrav til landbruget. Der er altså mange fordele ved økologisk planteavl.

Samtidig ved vi også, at det kan være en stor beslutning at omlægge til økologi eller starte som økologisk planteavler. Derfor har Agri Nord oprustet på økologiområdet og er klar til at rådgive om dine muligheder, og de konsekvenser økologisk produktion kan have for dig. Vores Økoteam har mange års erfaring inden for økologisk planteavl, og vi giver dig mulighed for at trække på en samarbejdspartner med et meget stort kendskab til alle gældende regler på området.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os nedenfor

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.