Skal du med: Kristian Jensen og flere eksperter er klar til Agri Nords energikonference

Kom og hør tidligere udenrigsminister Kristian Jensen fra Green Power Denmark og et stærkt hold eksperter dele deres erfaringer og viden om vindmølle- og solcelleprojekter

Et stærkt eksperthold står klar til at dele deres viden med deltagerne, når Agri Nord inviterer til konference om vedvarende energi med vindmøller og solceller i fokus.

Konferencen holdes 13. januar fra klokken 9.30 til 14 hos Agri Nord i Aalborg.

Blandt dagens oplægsholdere er tidligere udenrigsminister og nuværende direktør i Green Power Denmark, Kristian Jensen. Gårdejer Asger Krogsgaard, Ringkøbing, fortæller hvordan han inddrog naboerne i et samarbejde om etablering af i alt fem vindmøller nord for Ringkøbing. Og fra Teknologisk Institut deltager Ivan Katic med opdateret viden om solceller og batterier.

Deltagerne kan hente inspiration til egen-udvikling af sol- og vindmølleprojekter, når Agri Nords rådgivere i vedvarende energi, Jacob Frey Hansen og Kristian Sejersbøl, holder oplæg om vindmølle- og solcelleprojekter samt solcelle-el.
Strategisk rådgiver og miljørådgiver Carsten Aarup fra Agri Nord kommer med fagligt indspil om CO2-regnskab og egenproduktion af el.

- Vi glæder os til at give inspiration til deltagerne på konferencen. Både solceller og vindmøller opføres i Danmark i vidt omfang uden statslig støtte. Men selv på de frie markedsvilkår kan et sol- eller vindmølleprojekt være et særdeles økonomisk attraktivt aktiv for en bedrift og lokalområdet, siger Jacob Frey Hansen og Kristian Sejersbøl fra Agri Nord.

Praktiske oplysninger:
Konference om vindmøller og solceller
Tidspunkt: Fredag den 13. januar klokken 9.30 til 14
Sted: Agri Nord, Hobrovej 437, 9200 Aalborg
Pris: Gratis

Tilmeld dig her