Prøv den gratis: SEGES er klar med digital ESG-rapport

SEGES Innovations digitale ESG-løsning ESGreenTool er netop udvidet med en enkel skabelon til ESG-rapportering, som kan bruges til at dokumentere en landbrugsvirksomheds tiltag inden for miljø, ledelse og det sociale område.

Hvordan viser man omverdenen alle de gode ting man gør på bedriften, og måske har gjort i lang tid?

 

Et godt svar er en digital ESG-rapport, der netop er kommet på gaden fra SEGES Innovation. Rapporten er en del af landbrugets digitale ESG-løsning ESGreenTool og gør det muligt at dokumentere en landbrugsbedrifts tiltag inden for miljø, sociale forhold og ledelse.

 

”Med den nye rapport kan landmanden nu få kredit for de mange gode tiltag, han sætter i gang i det daglige arbejde på bedriften. Rapporten kan fx bruges over for banker og samarbejdspartnere, der vil have dokumentation for landmandens ESG-indsats,” siger director Jens Bligaard fra SEGES Innovation.

 

ESGreenTool er udviklet i samarbejde med Forenet Kredit og Nykredit.

 

Start med en gratis demoversion

Den nye ESG-rapport kan tilgås fra www.esgreentool.dk

 

Den digitale rapport bærer navnet ESGreenTool Report og udkommer i første omgang som en gratis demoversion. Man skal med andre ord ikke have abonnement på ESGreenTool for at bruge rapporten.

 

For at udfylde ESG-rapporten registrerer man nuværende og kommende tiltag inden for en række ESG-områder. Områderne dækker bl.a. klima, biodiversitet, vandmiljø, luftkvalitet, jordens frugtbarhed, husdyrenes sundhed og velfærd, ressourceanvendelse, økonomisk robusthed, arbejdsforhold og ledelse. Herudfra genereres automatisk en rapport, som kan udskrives og sendes på mail i PDF-format.

 

Agri Nord er klar til at hjælpe dig

Opstår der udfordringer, når du udfylder din ESG-rapport, har vi et specialistteam klar til at hjælpe dig godt på vej. Hos Agri Nord kan vi hjælpe dig med at lægge en handleplan, og få fulgt op på de punkter, som du har brug for, så du kan komme godt fra start med at beskrive dine ESG tiltag. 

 

Klik her, og kom i kontakt med vores ESG rådgiver