Naturmødet er vigtigt

Det har stor betydning, at landbruget som landets største naturforvalter blander sig i debatten på Naturmødet i Hirtshals, der er i gang netop nu. Derfor deltager Agri Nord, siger formand Carl Christian Pedersen.

- Ingen er nogensinde blevet dummere af at tale med nogen, de er uenige med.

Sådan sagde den nye miljø- og fødevareminister Jacob Ellemann-Jensen, da han åbnede debatten på Naturmødet i Hirtshals i går.

Han lagde stor vægt på vigtigheden af, at alle interessenter i naturen deltager i Naturmødet og lytter til hinandens synspunkter angående natur- og miljøpolitikken.

 

Agri Nord lytter gerne

I Agri Nord kunne formand Carl Christian Pedersen ikke være mere enig. Han mener, at landbruget bør være en del af naturmødet, for landbrug og natur er ikke hinandens modsætninger

- Det er helt naturligt, at vi deltager, siger formanden med et smil.

Han mener desuden, at det er afgørende, at landbruget deltager aktivt og positivt i debatten om skovrejsning, insekter, vildt, hjemmehørende arter – og ikke mindst ulven.

- Vi skal lytte til, hvad vores naboer mener og tænker, for det er vigtigt, at vi indser, at nogen ser anderledes på natur og landbrug, end vi gør, siger han.

 

Opfordring til kollegaer

Carl Christian Pedersen, der selv vil være på naturmødet i dag og i morgen, opfordrer alle sine kollegaer til at komme en tur på Naturmødet.

- Kig op og få en god snak om naturen med vores naboer, siger han.