Konference: Hør nyt om grøn bioraffinering

Overvejer du at komme med på den grønne bølge ved at producerer dit eget foderprotein i stedet for at købe importeret sojaprotein? Eller overvejer du nye forretningspotentialer? Så er grøn bioraffinering måske en mulighed for dig.

Landbrugsstyrelsens afholder konference den 25. oktober, da styrelsen snart udbyder den første af to forskellige tilskudsordninger til udbredelse af grøn bioraffinering. På konferencen kan du blandt andet høre om andres erfaringer og finde potentielle samarbejdspartnere.

Vil du have en aktie i grøn bioraffinering?

Konferencen henvender sig til de forskellige aktører i værdikæden for grøn bioraffinering. Du kan deltage som landbruger, der leverer græsset, leverandør af procesudstyr, ejer af biogasanlæg, der aftager brunsaften eller som noget helt fjerde.
- Vores håb er, at du som deltager går hjem med nye kontakter, idéer og mod på at være med til at udbrede grøn bioraffinering i Danmark.

Konferencen afholdes på Ausumgaard nær Struer, og det er gratis at deltage.

Læs mere om konferencen og tilmelde dig her: Invitation: Konference om grøn bioraffinering - Landbrugsstyrelsen (lbst.dk)