Gæsterne strømmede til Agri Farm Day

Planteavlskonsulenterne stod klar med ny og nyttig viden i forsøgsmarken, solen skinnede, stemningen var i top og pølserne sydede på grillen, da Agri Nord torsdag inviterede til Agri Farm Day i forsøgsmarkerne på Christianshøj syd for Aalborg.

Stor tilfredshed
Agri Nord er ovenud tilfreds med både fremmødet og forløbet af det store event.
- Uden at ryste på stemmen kan jeg sige, at der var flere deltagere end sidste år, siger teamleder for Agri Nord Planteavl og koordinator for Agri Farm Day, Poul Madsen.
Han tilføjer, at besøgstallet sidste år lå på cirka 700.

Biostimulanter i fokus
De mange gæster blev budt på både faglig viden og kollegial hygge.
I forsøgsmarkerne kunne de høste den seneste viden indenfor planteavl. Den blev leveret af de kompetente planteavlskonsulenter fra Agri Nord og Mollerup Mølle samt planteforædlere, gødningsproducenter og repræsentanter fra planteværnsfirmaerne.
- Mange af årets deltagere viste især stor interesse for at høre om brugen af biostimulanter i forsøgsmarkerne, fortæller Poul Madsen.

Præcisionsfokus og gode snakke
Før og efter rundturen i marken besøgte gæsterne maskinforhandlerne og andre stande i udstillingsområdet. Og så blev der selvfølgelig også tid til en grillpølse, lidt koldt til ganen og en snak med gode kollegaer.
Årets tema var præcisionsjordbrug, og i løbet af aftenen kunne gæsterne også se en spotsprøjte i funktion. Desuden var der i udstillingsområdet ekstra fokus på præcisionsteknologi og præcisionsudstyr.
Agri Nord arrangerer Agri Farm Day i samarbejde med grovvarevirksomheden Mollerup Mølle.