esben_lunde.jpg

Agri Nord takker ministeren

02-05-2018

Agri Nord roser den afgående miljø- og fødevareminister, Esben Lunde Larsen, og byder den nye minister velkommen efter rokade.

 

Miljø- og fødevareministeren hedder fra i dag ikke længere Esben Lunde Larsen. Det står klart, efter han i går meddelte, at han stopper i politik. En stor tak for indsatsen, lyder det fra Agri Nords formand, Carl Christian Pedersen.


- Vi har været rigtig glade for, at vi fra Agri Nords side har kunnet bringe så mange sager for nordjysk landbrug direkte ind på ministerens bord, siger formanden og fortsætter:


- Der skal især lyde en tak for den indsats, Esben Lunde Larsen har gjort i udlandet for at fremme eksporten af de produkter, vi er så dygtige til at producere her i Danmark. Vi takker ham for, at han har talt dansk landbrug op.


Ny minister bydes velkommen
Statsminister Lars Løkke Rasmussen har netop præsenteret Jakob Ellemann-Jensen som ny miljø- og fødevareminister. En frisk mand på holdet, mener Carl Christian Pedersen.


- Mit kendskab til Jakob Ellemann-Jensen er, at han er energisk og sætter sig godt ind i de for-hold, han arbejder med. Og så har han et godt, grundigt kendskab til Venstres bagland i land-distrikterne, siger formanden.


Agri Nord ser frem til samarbejdet med den nye minister.

Du er altid velkommen til at kontakte os nedenfor

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.