Agri Nord Kongres 2023 retter lyset mod fremtidens landbrug

Agri Nord inviterer til den populære, årlige kongres 7. februar i Agri Nord Idrætscenter på Hobrovej 435 i Aalborg. Temaet på Agri Nord Kongres 2023 er: Fremtiden.

Oplæg og gæstetaler
Kongres 2023 byder traditionen tro på en række faglige oplæg, og som tidligere år krydres dagen med en gæstetaler. I år går direktør i Tænketanken Frej, Marie-Louise Boisen Lendal, på podiet.
Samtidig er der afsat gode pauser, så kongressens gæster får mulighed for at snakke og netværke.
Den fysiske kongres i Aalborg kombineres med en række faglige webinarer, som deltagerne og andre interesserede kan se online.
Inspiration og aktuelle nyheder
- Kongressen har fokus skarpt rettet på landmandens virksomhed. Vores mål er at inspirere deltagerne, så de bedst muligt kan sikre deres bedrifter en økonomisk robust og bæredygtig fremtid, siger adm. direktør i Agri Nord, Laury Kristoffersen.
- På kongressen giver vi et overblik over vores landbrugskunders økonomi i 2022, og vi dykker ned bag tallene med forklaringer på, hvorfor resultatet har formet sig, som tilfældet er.
- At forstå fortiden, gør os klogere på fremtiden, og på baggrund af historikken kigger vi ind i fremtiden og leverer aktuelle, faglige nyheder, tilføjer Laury Kristoffersen.
En stor buket at plukke fra
Kombinationen af det fysiske stormøde og de mange online webinarer er en værdifuld udvikling af den klassiske kongressen.
Vi har i Agri Nord fået rigtig god feedback på vores webcast fra de seneste års online-kongresser, så dem holder vi fast i. Vi kombinerer stormødet med aktuelle webinarer, som folk kan se efterfølgende, når det passer ind i deres hverdag. Her kan de håndplukke de emner, de har brug for. Og med denne løsning får deltagerne i øvrigt mulighed for at se samtlige faglige oplæg fra vores kompetente rådgivere.

Se dagens program og tilmeld dig her