Hobro Dyrskue

– Afholdes fredag d. 6 juni uge 23, 2020

 

 

 

 

Land og by går sammen om Hobro Dyrskue

Landbruget, Ambu-festen Hobro og Hobro Handel går sammen om at sikre Ho-bro Dyrskues fremtid. Skuet afholdes for første gang i sin nye form den 6. juni 2020.
Hobro Dyrskue er en tradition i Hobro, der skal bevares.

Det er Agri Nord, nf plus, Ambu-festen Hobro og handelsstandsforeningen Hobro Handel helt enige om.

De er derfor gået sammen om at arrangere dyrskuet, der fremover ikke kun foregår på ambu-pladsen, men i hele byen.

Det bliver den 6. juni 2020 – dagen efter Grundlovsdag.

- Vi har haft faldende besøgstal, og vi har erkendt, at vi ikke alene kan løfte opgaven. Vi er rigtig gode til selve dyrskuet, men har brug for ny inspiration til, hvordan vi kan tiltrække for-brugeren. Vi er derfor utroligt glade for, at vi har fået opbakning fra vores nye samarbejds-partnere, der kan tænke nye tanker og tage nye initiativer, siger Henrik Dalgaard fra Agri Nord, der sammen med nf plus står bag skuet.

 

    


Lokalt sammenhold

Citychef i Hobro Handel, Torben Ringe Christensen er også begejstret for det nye samarbejde.
- Jeg er sikker på, der er mange gode synergier at hente, der er en fordel for både byen og landbruget, og en relancering af konceptet er det helt rigtige at gøre, siger han.
Han var med på ideen med det samme, da dyrskuet henvendte sig for at få opbakning til at udvikle skuet.
- Det er til alles bedste, når vi står sammen lokalt, og det her er et godt eksempel på, hvad der kan ske, når vi samarbejder om lokale initiativer, siger citychefen.


Landbrugsaktiviteter i hele byen

Landbruget rykker for alvor til byen den 6. juni næste år, for en del af dyrskuet flytter op i byen, som bliver pyntet op med halmballer og traktorer. På de centrale i torve i midtbyen kan de besøgende stifte nærmere bekendtskab med livet på landet og nogle af landbrugets dyr.

Samtidig holder butikkerne åbent og er klar til at gøre gode, gammeldags handler.
Festlighederne fortsætter på Ambu-pladsen, hvor selve dyrskuet afvikles. Hele dyrskuekoncep-tet bibeholdes med de mange traditioner som fælles morgenmad med røde pølser, flaghejs-ning, børnedyrskue og kåring af skuets bedste dyr.

Men som noget nyt bliver pladsen indrettet med forskellige mad- og opholdsområder samt ny og anderledes underholdning både til store og små.

 

Du er altid velkommen til at kontakte os nedenfor

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.