Etableringsrådgivning er et eksklusivt tilbud til den seriøse førstegangskøber. Vi tilbyder uvildig rådgivning i hele processen fra drøm til drift og er den professionelle sparringspartner. Agri Nord skaber nye muligheder og gør dine drømme til virkelighed

Etableringsrådgivning er målrettet dig, der drømmer om et liv som selvstændig landmand. Tilbuddet om etableringsrådgivning er et eksklusivt tilbud til den seriøse førstegangskøber. Vi vurderer fra sag til sag, om der kan indgås samarbejde om rådgivningsforløbet. Denne afklaring er gratis og består af et indledende møde.

Vi tilbyder herefter gratis rådgivning i den indledende fase. Du får således 15 timer, som kan bruges valgfrit til hjælp og rådgivning med eksempelvis:

 

Vi tilbyder:

  • Opstilling og gennemgang af CV
  • Definering af ønsker og krav til landbrug samt udvælgelse af den rette bedrift.
  • Udarbejdelse af budget og forretningsplan. 
  • Udarbejdelse af investeringsoplæg til bank og realkredit.
  • Når handlen er på plads hjælper vi ligeledes med udarbejdelse af skøde samt indhentning af forsikringstibud.
  • Faglig rådgivning om plante, husdyr eller miljø. 

Efter den gratis indledende fase fakturerer vi kun 50% i forhold til Agri Nords standardpriser på konsulentopgaver, for de efterfølgende 35 timer. Etableres din virksomhed faktureres de resterende 50% på etableringstidspunktet. Hvis du efter fase 3 bliver nødt til at opgive drømmen om etablering beholder du rabatten på 50%.

Tilbuddet gælder kun ved et etableringsforløb.

 

 

Du er altid velkommen til at kontakte os nedenfor

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.