Lad os hjælpe med integrationen

I Agri Nord er vi seriøse omkring rekrutteringen af din nye medarbejder. Derfor forstår vi også vigtigheden af, at dine nye medarbejder falder godt til og trives i det nye land. God integration indebærer blandt andet netværk med kollegaer på arbejde og i fritiden samt sociale aktiviteter som sport. Vi hjælper med integrationen, blandt andet gennem danskundervisning, der udover sproget kan hjælpe medarbejderne med at forstå job, landets kultur, menneskene og samfundet bedre.

 

Vi tilbyder:

  • Danskundervisning:
    Enten i Agri Nords lokaler eller ude på arbejdspladsen. Klassen består af 10-15 medarbejdere, som undervises i grundlæggende dansk og forskellige danske udtryk, der bruges i det daglige arbejde på en gård.
  • ERFA grupper med andre nyansatte udenlandske medarbejdere indenfor landbrug: 
    Gruppen består af ca. 10-15 medarbejdere. Ved hjælp af arrangementer og besøg skabes netværk imellem forskellige nationaliteter. Dine medarbejdere får en aktiv fritid, samt forståelse for det danske samfund og diverse kulturforskelle.
  • Hjælp til skattekort og årsopgørelse: 
    Din medarbejder kommer ind forbi vores kontor, hvor vi hjælper med at få styr på skattekort og årsopgørelse og besvarer eventuelle spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os nedenfor

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.