InterCount kursus - Kom godt i gang med Control Basis

Det er gratis at deltage

Tag med til gratis kursus om Control Basis i InterCount og bliv helt tryg ved arbejdsgangen og den automatiske kontering, der er en vigtig fordel i din bogføring.

 

12. april kl. 10:00 til 12:00 og igen 13:00 til 15:00 har du mulighed for, at blive godt introduceret til InterCounts Control Basis, når vi afholder gratis kursus for dig, der gerne vil blive helt sikker i arbejdsgangen.

 

På kurset lærer du, hvordan du foretager rettelser til din bogføring direkte via InterCount, så du undgår at skulle bruge kasseregistrering i Ø90, og du bliver helt tryg ved den automatiske kontering, der er en af dine vigtigste fordele, når du arbejder med bogføring i InterCount. Blandt andet gennemgår vi, hvordan du retter et kontonummer, linker en postering til et bilag og hvordan du forholder dig den automatiske kontering.

 

Du har selvfølgelig også mulighed for at stille spørgsmål og få afklaret nogle af de problemstillinger, du eventuelt selv oplever i brugen af Control Basis i InterCounts Bogføringsmodul.

 

Praktisk information

  • Kurset afholdes d. 12. april kl. 10:00 til 12:00 og igen 13:00 til 15:00
  • Kurset er af 2 timers varighed
  • Tilmeldingsfrist er d. 5. april

 

På kurset skal du medbringe en bærbar pc eller en tablet, så du kan logge ind på din egen bruger og følge undervisningen med afsæt i dine egne data. Husk derfor også at medbringe dit AgroID-brugernavn og adgangskode. Mød gerne op i god tid, så du har tid til at få startet din pc op, logge på internet osv.

 

Tilmeld dig kursus d. 12. april