Find os igen i år på Hobro Dyrskue, som kan fejre 150 år!

Agri Nord er igen i år at finde på standen til Hobro Dyrskue! Vi glæder os til en hyggelig dag i landbrugtes tegn.

Vi lader op til en hyggelig dag

Agri Nord gør ESG til en LEG til Hobro Dyrskue. Kom forbi vores stand til en hyggelig dag og en god snak med vores rådgivere om det bæredygtige landbrug. 

 

ESG er ikke kun for de voksne. Med klima, grøn omstilling og bæredygtighed på dagsordenen for langt de fleste børn og unge, vil vi gøre ESG til en leg - Spin lykkehjulet, quiz med og vind fede præmier, alt i mens vi sammen bliver klogere på bæredygtighed. 

 

Overvejer du, om din virksomhed skal have en ESG rapport? Vi ved, at det kan være svært at se, hvad der er op og ned i forbindelse med den bæredygtige rejse, men vi ved også, at det er et område, som der stilles større krav til. Derfor kan du på standen høre mere fra Agri Nords rådgivere, og blive klogere på ESG.

 

Måske en ESG rapport viser sig at være den rigtige investering for dig og din virksomhed. 

Dyrskuet i Hobro har samlet land og by i 150 år

Artikeluddrag - Agri Nord Nyt 2. udgave 2023

 

"I år har Hobro dyrskue 150 års jubilæum, og vi glæder os til at byde både børn og voksne velkommen. Vi bygger videre på alle de gode takter fra sidste år, hvor vi især kræsede for børnefamilierne," siger eventkoordinator Birthe Balle Andersen og tilføjer, at skuet traditionen tro indledes med morgensang og flaghejsning og afsluttes med et festligt brag af en dyrskuefest i Hobro Idrætscenter.

 

"Hobro Dyrskue blev sat på pause for fire år siden, men en flok engagerede ildsjæle fik blæst nyt liv i det lokale skue i 2022. - Vi var en flok, der nytænkte dyrskuet. Vi er i en tid, hvor der er behov for at vise landbruget fra den gode side. Vi ville samle land og by, og det lykkedes," tilføjer Birthe Balle Andersen.

 

Det her er også landbrugets festdag, og fagligheden skal selvfølgelig også være høj. Det betyder, at vi tiltrækker nogle rigtig fine maskinudstillinger og rigtig mange, flotte dyr.

 

Vi glæder os til igen i år at byde jer velkommen. Vi ses!