Klima og bæredygtighed er på alles læber. Ønsket om at skabe en mere klimavenlig og bæredygtig landbrugsproduktion optager medier og politikere som aldrig før.

Hvad betyder det for dig som økologisk landmand?

Agri Nord Økologi sætter torsdag den 11. november fokus på klima og bæredygtighed på den første udviklingsdag i en række af fire udviklingsmøder for økologiske bedrifter. Der er lagt op til en spændende faglig dag, hvor du og dine kollegaer bliver klædt bedre på til de udfordringer, I møder, når vi snakker klima.

På dagen vil du lære mere om, hvordan du kan reducere dit klimaaftryk fra marken - både gennem dyrkningspraksis og valg af afgrøder samt opbygning af kulstofpuljen i jorden. Du kan også høre om de værktøjer, som ligger parat til at måle klimaaftrykket på din bedrift, klimakreditter, og hvordan du sammensætter den klimavenlige foderplan.
 Program

09.30: Ankomst og kaffe
10.00: Velkomst og dagens program

11.00: Pause
11.10: Indlæg

12.15: Frokost
13.00: Indlæg

  • Klimavenlig fodring v. Niels Martin Nielsen, KvægXperten
  • Teknologier som kan reducere udledning af klimagasser på din bedrift v. Frank W. Oudshoorn, Innovationscenter for økologi
  • Bliv klogere på klimakreditter v. Hans Roust Thysen, SEGES

15.00: Tak for i dag
 Tilmelding

Det er gratis at deltage.
Tilmeld dig online her eller tilmelding til Jane B. Knudsen på jbk@agrinord.dk senest tirsdag d. 9. november.

 Økologisk udviklingsdag, Klimatiltag- og tilpasning på økologiske bedrifter er udbudt i fællesskab med Innovationscenter for økologisk landbrug, samt med støtte af Promilleafgiftsfonden, fonden for økologisk jordbrug.

Du er altid velkommen til at kontakte os nedenfor

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.