OBS. Vi arbejder på at finde en endelig dato i august/september. 

Kom og mød dine tidligere kollegaer. Få seneste nyt, og hør om dine muligheder. Vi drøfter, hvordan vi bedst gør os klar til de kommende erstatningsforretninger. Og vi forsøger at svare på de mange spørgsmål, der helt sikkert trænger sig på for dig, som er tidligere minkavler. 

Temadagen byder på forskellige aktuelle indlæg fra Agri Nords konsulenter og advokat. Og vi får besøg fra entreprenørvirksomheder, som står og mangler arbejdskraft og gerne vil i dialog. Der er selvfølgelig også afsat tid til at udveksle erfaringer med dine tidligere kolleger.

På dagen ønsker vi også at samle interesserede i relevante erfagrupper, så vi fremad kan støtte op om hinanden og udveksle erfaringer. 


Indlæg på dagen: 

 • Relevante jobtilbud v/teamleder for HR og Rekruttering Vittus Bernlow
  Der er stor efterspørgsel på jeres arbejdskraft – hør om mulighederne. Hornum Murer- og Entreprenørforretning v/Knud Kristensen og Nordjysk Montageteknik v/Tom Østergaard kommer forbi og fortæller om deres virksomheder. Begge har interesse i at ansætte tidligere minkavlere. 
   
 • Opgørelse af erstatningen, herunder værdisætning og den skattemæssige behandling v/økonomikonsulent Malene Steen Lagergaard
  Få svar på, hvad vi nu ved omkring opgørelsen af erstatningerne, og hvordan vi skattemæssigt behandler erstatninger, godtgørelser og statusværdier i din virksomhed for 2020.
   
 • Få gjort status over værdier, så du er klar, når kommissionen kommer forbi v/ advokat Henrik Nielsen
  Hvordan forbereder du dig bedst til den kommende taksationsforretning, og hvad er den aktuelle status på lovteksten, som venter på at blive udmøntet i bekendtgørelser og fortolkninger.  
 • Efterårets erfagrupper v/junior virksomhedsrådgiver Janne Sæderup
  Fokus på opstart og opdeling af erfagrupper. Der vil blive lavet flere spor, så vi kan dække netop dit behov og ønske om, hvad der skal indgå i en erfagruppe. Sporene i erfagrupperne kunne for eksempel være:
  - Tidligere minkavlere og driftsledere med ønske om jobskifte
  - Tidligere minkavlere med ønske om fortsat at drive egen virksomhed
  - Ægtefæller og pårørende
  - Gruppe med sparring og afklaring


Tag din ægtefælle, nabo eller kollega med

Temadagen er også for ægtefæller. Tag også meget gerne din nabo og/eller kollega med.

Der serveres smørrebrød til frokost og sluttes af med kaffe og kage. 


Pris

Pris: kr. 250,- pr. deltager.

Du er altid velkommen til at kontakte os nedenfor

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.