A-HOLDET

Agri Nord har Nordjyllands stærkeste rådgivning indenfor økonomi og virksomhedsledelse.

Vi kalder dem A-HOLDET.

 

 

Det vigtige økonomiske overblik

Det er ofte en ressourcekrævende opgave at opretholde det store økonomiske overblik. Måske kender du fornemmelsen af, at økonomiske spørgsmål som fx indtjenings- og omkostningsniveau nedprioriteres til fordel for de mange presserende opgaver, der opstår i den daglige drift.

Hos Agri Nord tilbyder vi dig et bedre overblik over din økonomi samt genveje til at få styr på det administrative, så du får større mulighed for at realisere dine mål og opnå optimale resultater.

Agri Nord råder over Nordjyllands største specialafdeling for økonomisk rådgivning og serviceydelser til landbrug og andre, der kan få glæde af vores mange kompetencer inden for økonomi og administration.

Vi tilbyder individuelle løsninger, hjælp og rådgivning inden for bl.a. udarbejdelse af budgetter, årsrapporter, indberetning af skat og moms, analyser, tilskudsmuligheder, samarbejde med pengeinstitutter og realkredit, sekretærhjælp, generationsskifte og lønservice. Vi arbejder også med risikostyring, og hjælper dig med at belyse alle faktorer og risici i forhold til din virksomhedsdrift eller til et enkelt projekt.

 

Herunder kan du læse mere om vores ydelser

Agri Analyse

Budget som ledelsesværktøj

Dynamisk strategi

e-Regnskab

Etableringsrådgivning

Finansieringsrådgivning

FlexNyt

Generationsskifte

Ledelse i praksis

Skatteregnskab

Virksomhedsrådgivning

Virksomhedssekretær

Årsrapport

Du er altid velkommen til at kontakte os nedenfor

Vi bruger cookies til at forbedre vores website og din oplevelse.